Rubikova kocka MoYu MF3C

79,00 KN / Komad
Naručivanje proizvoda je isključeno jer ste onemogućili kolačiće!Set od dvije klasične rubikove Speed Cube MoYu kocke, veće od 57mm i manje od 30mm i sa kratkim uputstvom kako složiti kocku.
MoYu su jedna od vodećih proizvođača kocki u Kini.
Predani su dizajniranju i konstruiranju izvrsnih brzih kocki za natjecanja širom svijeta.
Njihov fokus je na dizajniranju i izradi kocki posebno za speedcubing. Oni stalno poboljšavaju svoje proizvode i proizvode nove.

Rubikova ili Mađarska kocka je trodimenzionalna mehanička igračka, koju je 1974. godine izumio mađarski kipar i profesor arhitekture Ernő Rubik. Rubik je igračku prvobitno nazvao "Čarobna kocka" i licencirao je 1980. godine, a ona je doživjela nezapamćen uspjeh, prvo u Njemačkoj, gdje je 1980. proglašena igračkom godine, a zatim i širom svijeta. Do 2005. je prodano preko 300 milijuna primjeraka ove igračke.
Postoji nekoliko inačica Rubikove kocke. U klasičnoj inačici, svaka od šest strana kocke ima 9 kvadratića (u bijeloj, crvenoj, narančastoj, plavoj, žutoj i zelenoj boji), koje treba složiti tako da svaka strana bude jednobojna. Matematičari su izračunali da postoji oko 43 trilijuna kombinacija kocke. Unatoč tome, kocku je moguće složiti u ispod 30 pravih poteza.

Rubikova kocka 3x3x3
- osnova: bijela
- boje: standardne boje
- dolazi već sastavljena
- tiskane boje na velikoj, naljepnice na maloj
- tvornički je podmazana
- dimenzije: 5,7 cm x 5,7 cm x 5,7 cm i 3cm x 3cm x 3cm
- težina 70 grama velika, 15g mala, 110 g zajedno uključujući pakiranje
- materijal: ABS plastika

Rubikove kocke se razlikuju po mnogo čemu, ali najbitnija karakteristika je koliko lagano se okreću stranice. Ova je po tom pitanju izvanredna.


Šifra: 29015246

556 Rubikova kocka MoYu MF3C