RILL 20g epoxy adhesive EPOXY STEEL

25,00 KN / Komad
Naručivanje proizvoda je isključeno jer ste onemogućili kolačiće!Dvo-komponentno epoxy smolno ljepilo za najjače spojeve, za brzo i vrlo pouzdano lijepljenje površina, omjer miješanja: 1:1 (po volumenu),
otvoreno vrijeme do 5 minuta; početna snaga nakon otprilike 20 minuta.
Vrlo jako dvokomponentno epoksi ljepilo za lijepljenje metala, stakla, beton, kamena, drveta, mramor, porculan, keramika, pluto, plastike ili kao punjenje za šupljine, npr. Rupa u plastici. Osušeno ljepilo može se bušiti i brusiti. Ljepilo je otporan na vodu, većinu kemikalija i sredstava za čišćenje, nije zapaljivo.
Pakiranje sadrži:
tubica s ljepljivom smolom 10 ml A
tubica s ukručivačem 10ml B
lopatica za miješanje


Šifra: 22188496Materijali
Lijepi metal, staklo, porculan, keramiku, drvo, mramor, kamen, beton, termoplastiku, plastiku ojačanu staklenim vlaknima, tvrdi PVC, gumu, stiropor i još toga. Nije prikladno za lijepljenje većih površina, polietilena i polipropilena.
Upute za uporabu
Površine moraju biti suhe i na njima ne smije biti prašine i masnoće. Glatke površine učinite hrapavima. Pomiješajte 1 dio veziva i 1 dio ukručivača (jednake dužine mjerača). Nanesite ljepilo na jednu stranu onoga što lijepite, ili na obje ako su materijali neravni. Ispravno spojite dijelove bez stiskanja.
Otvoreno vrijeme: do 5 minuta.
Djelovanje: na sobnoj temperaturi početna snaga postiže se nakon 20 minuta.

NAPOMENA
Ljepilo je vrlo jako. U slučaju dodira s kožom odmah isprati sapunom. Držati podalje od djece.


18 RILL 20g epoxy adhesive EPOXY STEEL